Despre noi

Despre noi

Dezmembrari Auto A.T.C.T ofera spre vanzare piese noi si piese originale din dezmembrari, cu GARANTIE, pentru o gama larga de modele si marci consacrate!

 

Noi suntem ATCT

Furnizorul tau de piese de calitate!
Folosim aparatura moderna pentru pentru ca fiecare procedura de lucru sa se desfasoare la cel mai inalt nivel al calitatii. Piesele noastre sunt testate/verificate înainte de demontare, demontate cu grijă de către personalul calificat, curățate și depozitate în condiții optime reutilizării acestora.
Raspundem cu amabilitate si promptitudine, livrand piese auto oriunde in tara, in cel mai scurt timp, unele locatii fiind deservite in mai putin de 8 ore.
Lucram cu profesionalism si responsabilitate, fiindca ceea ce facem azi conteaza pentru viitorul nostru al tuturor.
Intr-o lume care se confrunta tot mai mult cu problema poluării, reciclarea e una dintre metodele prin care putem proteja bunul nostru cel mai de pret: viata.
Alege responsabil. Alege ATCT.
Iti mulțumim ca ne-ai ales!
Rulează videoul

Singurul loc unde mi-a fost reparată mașina la un preț mic în comparație cu alte oferte,mai mult, piesele de schimb luate de la ei arătau ca și noi, deși erau second-hand. Recomand cu drag și încredere ATCT Dezmembrări AIUD. Sunt întotdeauna aproape de client, amabilitatea și bunul simț sunt două calități de bază la ei. Mă voi întoarce cu drag, dacă va fi nevoie pe viitor. Țineți-o tot așa! Mulțumesc pentru amabilitatea de care ați dat dovadă.
 

- Gabriel Ciusca

Client ATCT

Pentru ca ne pasa

Misiunea ATCT

ATCT face eforturi constante pentru a deveni o companie modernă, tehnologizată care să ofere calitate și profesionalism prin produsele și serviciile oferite, prin respectul și responsabilitatea echipei ATCT față de clienți, muncă, parteneri, mediu și societate.
Pentru că ne pasă:

– Piese noastre sunt testate/verificate înainte de demontare, demontate cu grijă de către personalul calificat, curățate și depozitate în condiții optime reutilizării acestora;
– punem la dispoziția clienților filmări ale testelor de funcționare, efectuate înainte de demontare, de către mecanicii noștri, pentru a vă oferi siguranța că piesele achiziționate sunt în stare de funcționare;
– oferim garanție de 1-6 luni pentru piesele noastre;
– piesele care se defectează în perioada comunicată a garanției, se înlocuiesc fără nici un cost suplimentar. Manopera este gratuita daca piesa a fost montata initial in service-ul nostru;
– oferim serviciul de montaj în service-ul nostru, pentru a ne asigura că piesa solicitată este piesa potrivită și funcțională. În situația în care piesa este defectă, al doilea montaj este oferit gratuit;

– Folosim tehnologie modernă pentru colectarea deșeurilor, protejând mediul;
– Am dotat unitatea cu stand de ultimă generație pentru testare/ codare injectoare;
– Dezvoltăm permanent facilitațile de depozitare astfel încat toate piesele să beneficieze de protecție contra intemperiilor;
– În curând ATCT va beneficia de un sistem ERP integrat care va ajuta la procesarea mai rapidă a comenzilor astfel încat timpul de așteptare să fie redus la minim.

Asteptam cu drag solicitarile dumneavoastra! Raspundem cu amabilitate si promptitudine! Livram in 8 -48h oriunde in tara.

Call Now Button